AKULLORE ME SHALQIN

Përbërësit:

  • 5 copa shalqin,
  • ½ Krem,
  • 1 gotë çaji qumësht,
  • ½ gotë çaji sheqer.

Hapat:

Copave të shalqinit ia largoni farat dhe e preni në copa të vogla.

Kremin vendosni në blendar dhe përzieni, shalqinin e shtoni në blendar dhe e përzieni derisa të grimcohet.

Pastaj ia shtoni sheqerin e qumshtin e vazhdoni përzierjën për 3-4 minuta.

E gjithë glazurën e vendosni në një plastikë, plastikën e vendosni në frigorifer për ngrirje ku e lëni të qëndrojë rreth 3 orë.

Akullorën e ngrirë e shërbeni me copëza çokollate.

Ju bëftë mirë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *