Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Çokollata


Çokolatë me vetëm dy përbërës, e lehtë dhe e shpejtë.

Përbërësit:
  • 3 gota me çokollatë për zierje
  • 300 ml qumësht i kondenzuar
Përgatitja:
Në një enë kombinoni të dy përbërësit, dhe futini në mikrovalë për tre min, ose shkrijini në avull. Pastaj transferojini në një enë të përshtatshme për ngrirje. Pasi ti nxirrni i preni në kocka të vogla.
Në këtë masë mund të shtoni e të bëni kombinime që ju i preferoni.

Keshilla