Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Torte Me BiskotaTorte me biskota

Përbërësit

2 pako biskota
2 gotë qumësht
2 shllag krem
1 gotë të çajit çokollatë copëza
 PËRMBI
1 sos çokollate
2 gota qumësht

Pergatitja:

1 2 shllag krema i tundim me qumësht, ia shtojmë biskotat e grimcuar me copëza çokollate dhe i përziejmë mirë.
2 Glazurën e derdhim në një folje dhe e vendosim në frigorifer për ftohje rreth 2 orë të qëndroj
3 Pas pritjës tortën e kthejmë në anën e kundërt dhe përmbi ia vendosim sosin e çokollatës.

Keshilla