Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Si ta quaj kete dashuri Arnavi i tregon te verteten Khushit....ja cfare ndodh neser.


Neser do te ndiqni pjesën 248-249.
Kushi i tregon Arnavit te gjithe te vërtetën ai nuk e beson dhe i thote se ai beson me shume veten dhe përqafimin qe ai pa,Kushi kërkon te largohet,por Arnav e pyet nese ajo ka dashur ti tregoj atij,ajo thote po.Arnav zemerohet,Kushi i thote qe e urren Shamin.Arnav është i habitur per te degjuar këtë.Arnav i thote se përse nuk i tregoi asnjerit gjithashtu vazhdon ti thote se nuk e beson ate.Kushi i thote se e ka ber per hir te Anxhalis.Kushi kujton gjithçka qe i tha Arnav rruges ajo qan,ajo thote se Arnav duhet ta besoj ate nuk mund te jetoj kështu me te duke menduar gjera te keqija per te.Kushi mendon se po te flasi halla,Garima dhe Pajal ai do ta besoj ate,ajo ndalon se foluri sepse ka frikë mos Arnav flet ne sy te gjitheve.Kushi mendon te shkoj ti thote te vërtetën bashk me Shamin qe mes tyre nuk ka asgjë por pastaj thote jo se ai mund te keqkuptoj ata.Shami vjen poshte ku janë te gjithe ai përpiqet te provokoj Kushin,Arnav bëhet me nerva dhe ngrihet te ik.Shami i thote Kushit se duhet ta bej Arnavin te nenshkruaj disa letra pastaj ai do i thoje te vërtetën Arnavit.Arnav është me laptopin e tij ai është duke kujtuar fjalet e Kushit,Anxhali e pyet nese deshiron dicka per te pire.Gjyshja i thote se ndoshta Arnav po kujton dicka te bukur por Manorama thote se po kujton momente te hidhura pas nuk e kanë pritur mirë.Kushi i jep dhuratat Anxhalis per femijen e saj ia ka dhuruar Garima.Anxhali pyet se si ja kaloj Arnavi ne shtepine Gupta,Kushi thote se ia kaluan shumë mirë.Anxhali pyet nese ka ndonje gje qe nuk shkon mes tyre por Kushi nuk përgjigjet.Arnav vjen aty dhe thote se po iken por aty i bie pulla e kemishes.Pajal gatuan ushqim ne kuzhine Babli vjen aty dhe kërkon te haj por Pajal i thote se nuk është i mire per te por ajo e mer dhe iken me vrap Pajal e ndjek.Arnav shkon te nderroj kemishen por Anxhali i thote qe nje kopse eshte dhe mund tia vendos Kushi.Kushi shkon tia vendos por ai e shtyn dorën e Kushit.Kushi i rregullon kemishen ata aty shikojnë njëri tjetrin nen muzikën rabave.Ajo e keput fillin me dhemb nen lot.Ajo kërkon te flas me Arnavin por ai largohet.Anxhali vjen aty dhe pyet Kushin nese gjithçka është mirë dhe Kushi i thote po,por Anxhali i thote se nuk mund ta genjej.Shami vjen aty dhe pyet çfarë ka ndodhur pasi e pa Arnavin te ikte gjithe inat.Babli shkon ne dhomen e Akashit ajo i tregon se Pajal nuk i dha ushqim ajo e mori dhe Pajal e ndoqi ate derisa u rrëzua.Akash shqetësohet,Pajal përpiqet ti shpjegoj por Akashi nuk e lejon.Babli gëzohet.Kushi shkon ne zyren e Arnavit aty është errësirë ajo i tregon çfarë i tha Sham qe ai duhet te nenshkruaj disa letra qe ai te tregoj te vërtetën.Por kur ndez dritën ajo shikon se aty është Sham ajo tronditet, 😈😈.

Klikoni mbi reklama per te pare video.

Keshilla