Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Seriali "Nene" SOT do te ndiqni, Ali shkon në spital duke i rrëfyer kështu Gonulit gjithçka ka ndodhur.Ali shkon në spital duke i rrëfyer kështu Gonulit gjithçka ka ndodhur. Xhahide qëndron pranë Zejnep në ditët e fundit para se të dalë përballë trupit gjykues.

 Xhengiz vazhdon me sjelljen e tij galante para Sules. Kush është arsyeja e vërtetë e veprimeve të tij? Turna është e lumtur dhe e sigurtë në një jetimore. 

Ajo vazhdon të mendojë për Zejnep. 

Çfarë do të kërkojë Xhahide nga Turna? Nën petkune e gazetarit, Ali Òlmon Turnën fshehurazi në jetimore. Dita e gjykimit, erdhi. Cili është vendimi që pret Zejnep?

Keshilla