"Xhesuri dhe e bukura" ja cfare ndodh javen tjeter...(video)


Të Shtunen dhe të Dielen Në Klan Tv do të ndiqni - Xhesuri fiton besimin e kundërshtart të tij të përbetuar. Mihriban mamaja e Bylentit ( i fejuari i Syhanit ) shkon të takojë Xhesurin dhe i thot se ajo mendonte se do ta shpëtonte qytetin , por ti tan je bërë shoku i ngushtë i Tahsin Koruldag . Ngacmimet e Xhesurit ndaj Syhanit vazhdojn . Syhan bëhet xheloze për ardhjen E Banus ( avokatja e Xhesurit ) Xhesuri i betohet se ti do të martohesh me mua një ditë Syhanit. Cfar mendimi ka Syhan ?????? Këeto do ta themi më vonë •Video me poshte:


Powered by Blogger.