Traileri i filmit Koha për lumturi komedia romantike më e mirë e vitit, Baris dhe Elcin më të dashuruar se kurrë/ VideoXhirimet e filmit më të ri ku çifti protagonist është Barisi me Elcinin, por që ne na pëlqen t’i thërrasim Omer dhe Defne ashtu si i njohëm përmes serialit "Dashuri me Qira" kanë përfunduar! Premiera e filmit është me datën 10 në Evropë, me datën 13 në Azerbajxhan, më 13 nëntor në Berlin, dhe 14 nëntor në Amsterdam. I gjithë grupi i xhirimit do të zhvillojë një tur e do të jenë prezentë në këto qytete gjtë premierës në kinema. 
Xhirimet e filmit turk Mutluluk Zamani (Koha për lumturi) kanë zgjatur disa javë dhe janë realizuar në në Heybeliada dhe Stamboll. Sipas gecce.com, historia e Mert (Barış Arduç) dhe Ada (Elçin Sangu) do të jetë komedia romantike më e mirë e vitit.

Vetëm pak orësh ka dalë trailer dhe ne po jau sjellim më poshtë:

Powered by Blogger.