Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

“S’keni parë gjë akoma”: Del prova e parë e prishjes së provave për Tahirin


Pasi paralajmëroi se Tahiri dhe Rama do të prishnin provat në 24-orët që Basha tha se u blenë për shtyrjen e vendimit të Këshillit të Mandatave dhe Imunitetit, ai postoi pa koment denoncimin e një qytetari, sipas të cilit nga Porti i Vlorës po hiqej një gomone që kishte qenë e Tahirit.
Teksa ka postuar foton, Basha shkruan:
Pa koment: “Zoti Kryetar, kjo gomone qe eshte hequr sot nga porti ka qene e Tahirit”.


Keshilla