“SI TA QUAJ KETE DASHURI”/ Sezoni i tretë pa Kushin, flet Arnav: E vërtetë që nuk pati sukses, arsyeja…

Barun-sanaya-1
Barun Sobti dhe Sanaya Irani u bënë çifti më i dashur pas famës që arritën në telelnovelën “Si ta quaj këtë dashuri”. Duke qenë se suksesi ishte i madh, u mendua se një sezon i 3 do të kishte pëlqyeshmëri të madhe. Por nuk ishte kështu. As sezoni i dytë e as i treti, nuk arritën dot të kishin suksesin e të parit, kur Barun dhe Sanaya kishin rolin e Arnavit dhe Kushit. Më vonë Barun Sobti u rikthye në serial, ndërsa protagoniste ishte Shivani Tomar. “Arnav” u pyet se përse nuk pati sukses e ai u përgjigj: “Data 6 tetor do të jetë dita e fundit e xhirimit të sezonit të 3 të “Si ta quaj këtë dashuri”. Për të qenë i sinqertë nëse do të kishim gjetur arsyen do e kishim zgjidhur problemin. Kështuqë nuk e di pse suksesi nuk erdhi, por s’ka promblem. Ndonjëherë gjërat funnksionojnë e ndonjëherë jo”. Më tej ai u pyet nëse ka qenë pjesa e mistikës që i ka ulur pikët.
“Nuk mund të komentoj pjesën mistike, pasi detyra e parë e aktorit kur merr një skenar është që të bindet se dëshiron të jetë pjesë e tij. Nëse ke dyshime për skenarin nuk mund të jesh i aftë të portretizosh personazhin tënd”
Powered by Blogger.