SI TA QUAJ KETE DASHURI " Kushi ecen lart e poshte duke menduar se si te fitosh para Ja cfare do te ndodhe neser

Kushi ecen lart e poshte duke menduar se si te fitosh para shpejt.Flet meLakshmin.Kushi i thote Pajalit se ajo do te gatuaj ushqimin.Kushi gatuan shume ushqime.Manorama vjen dhe vlereson pamjen e nje sallate.Aty vjen Anxhali dhe i thote se sallata e saj meriton 5 yje.Ajo e pyet pse ka gatuar kaq shumë ushqime.Kushi thote se do han te gjithe punojesit e dizajnit AR .Ato paketojn ushqimin.Kushi shkon ne zyre.ushqimin qe kan porositur punojesit ende nuk ka ardhur.Ata janë të uritur.Akash thote te porosisim dicka tjeter por kushi vjen dhe thote ketu ka ushqim.Arnav është ne zyren e tij dhe shikon kushin.Kushi përpiqet ti bind puntorët te han ushqim.Arnav zbret poshte.Kushi fillon mburr ushqimin sidomos xhalebit,por puntorët nuk han se kanë frikë nga Arnavi.Akash ulet te haj.Akash shikon përrreth dhe i thote Arnavit qe ushqimi është shume i shijshëm.Arnav u thote punonjësve kur te mbarojnë të kthehen ne pune.Kushi ndjek Arnavin.Ajo e shikon qe ai po ha ushqimin qe ka gatuar ajo duke lepir gishtat.Kushi habitet kur e shikon.Arnav mbaron ushqimin dhe shkon te haj xhalebi,por kushi e ndalon duke i thënë qe jan me sheqer.Arnav nuk thote gje dhe ecen jashtë.Kushi zbret poshte dhe te gjithe punonjësit e falënderojne per ushqimin qe u solli.Ajo lumturohet gjithashtu kujton qe edhe Arnav e mbaroj ushqimin.Ne shtepine Raizada vijnë disa gra te cilat i thon Maorames se do te ket nje konkurs me veshje dhe ajo nuk mer dot pjesë.Sepse ajo mori njëherë pjesë me pamje moderne kur ajo vjen ne skene bie poshte.Grat tallen me te.Sham i mbulon sytë Anxhalis.Ai i tregon asaj djepin qe ka bere per femijen.Ajo heq rroben dhe shikon djepin.Anxhali është shume e lumtur,ajo gjithashtu qan dhe e përqafon shamin.Arnav ecen duke folur në tel per nje marreveshje biznesi.Ai dëgjon edhe Kushin duke thënë te njejten gje.Kushi ka hipur siper shtratit dhe flet në telefon.Kushi u thote atyre ne telefon se une jam e bija e nje krijuesi te embel dhe gruaja e nje biznesmeni ndaj mos luaj me mua. Arnav gëzohet kur e dëgjon.gjyshja,Anxhali dhe Pajal jane ulur dhe po flasin per Anxhalin dhe femijen,aty vjen Manorama dhe pyet se çfarë do veshin per konkurrencën e veshjeve te bukura.Arnav vjen ne shtepi dhe kërkon Kushin,por askush nuk e di se ku është Kushi.Te gjithe i le ne mëdyshje se ku është Kushi.Kushi i tregon Anxhalis se është dita e saj e parë ne pune. Te gjithe punonjësit e zyrës seASR janë duke luftuar për ushqimin.Por kur vjen Arnavi te gjithe shkojne nëpër vendet e punës.Punonjësit e falënderojmë Arnavin per ushqimin.Arnav mer ne telefon zotin Roy dhe i thote mos te kaloj para ne llogarinë e përbashkët të Shamit dhe Anxhalis por vetëm ne llogarinë personale të Anxhalis.Arnav mendon se nese Sham ka ndryshuar ai do te kujdeset per Anxhalin dhe femijen.Sham shkon te blej një ore te shtrenjte por zbulon se llogaria e tij është shume e ulet.Ai habitet.Sham zbulon se Arnav i ka ndaluar te gjitha transfertat.Kushi shkon në zyren e Arnavit me ushqime.Ai kujton punonjësit e tij duke e falënderuar per ushqimin dhe kështu punonjësit nuk duan te han ushqim ne mensa.Arnav ndalon Kushin dhe e pyet se përse ke shkaktuar kaq shumë trazira ketu.Ajo i thote se po ben nje biznes.Ai i thote mos ti prish imazhin.Kushi i thote qe do ta quaj biznesin e saj KKGSR.Arnav i thote se askush nuk është i interesuar per ushqimin e saj.Kushi dëgjon djalin e restorantit duke u ankuar për Kushin qe i prishi biznesin,ajo ndihet keq.Manorama thote se ajo do të jetë Anarkali per konkurrencën e veshjeve të bukura,por gjyshja i thote se ajo do te jete Akbar dhe Pajal Anarkali.Arnav nuk është i kënaqur qe punonjësit e tij te han ushqim nga Kushi.Ai u thote punonjësve se asnjeri prej tyre nuk do urdhërojë më,por punonjësit protestojnë.Dikush proteston me ze.Kushi u tregon te gjitheve per biznesin e saj.Manorama i thote se shoqëria do tallet me te ASR është një biznesmen,kurse gruaja nje kuzhuniere.Njeriu qe protestoi është djali i restorantit.ASR e pyet atë se pse proteston por ai i thote qe Kushi e ka bere partenerin e saj ne biznes.
Powered by Blogger.