"Si ta quaj kete dashuri" Khushi per pak sa nuk i tregon te verteten Shamit.... ja cfare do te ndodhe neser!


Dora e Kushit është ende në zemrën e Arnavit ata humbasin në shikimin e njëri tjetrit. Kushi vendos kokën tek shpatullat e Arnavit.Te dy përqafohen dhe duken shumë të lumtur! Anxhali thërret Arnavin dhe Kushin të zbresin poshtë. Arnav ndihmon Kushin të ngrihet të dy shkojnë poshtë .Kushi i thot Arnavit të shkoj përpara sa të mar dupaten.Ai këmbëngul ta pres.Kushi ulet te mar dupaten dikush e kap fort dhe e terheq është Shami. Manorama është keq nga pijet që piu por edhe në këtë gjendje ajo e bezdis Pajalin. Anxhali shkon te gjej Arnavin sepse nuk po vjen. Kushi i thot Shamit që u kthye të mar dupaten dhe do të largohet. Shami i thot ti tregoje se çfarë e shqetëson, ajo i thot qe jam e mërzitur nga pijet e shumta që piu.Gjithashtu i thot se mes saj dhe Arnavit nuk ka asgjë të keqe. Arnav është duke pritur Kushin aty vjen dhe Anxhali . Kushi kërkon të largohet por Sham nuk e lejon pa i treguar të verteten e martesës. Kushi i thot Shamit për shantazhin e martesës dhe i thot se nuk e di se perse e bëri Arnav këtë gjë. Anxhali vjen aty dhe e gjen Kushin duke qarë. Kushi është e hutuar sepse nuk e shikon gjëkundi Shamin. Ai u fsheh. Kushi pyet ku është Arnavi, Anxhali e çon atje. Anxhali u thotë të zbresin poshtë ajo u tregon një videokaset ku ka regjistruar gjithçka. Ajo ngacmon Arnavin se ai nuk ka luajtur kurrë në festën e ngjyrave, por kete here po.Ajo i pyet se ku u zhduken në fund. Kushi dhe Arnav shikojnë njeri tjetrin dhe nuk pergjigjen.Manorama shkon te pastroj ngjyrat në fytyrë me ujë të nxehte.Pajal vjen dhe i thot se ngjyrat fshihen me ujë të ftohtë. Manorama mbaron së pastruari fytyrën dhe shikon qe fytyra e saj është alergjike dhe është prishur lëkura. Pajal mer një ilaç që ka përgatitur Kushi dhe ia jep Manorames të bëj fytyrën. Sham është i gëzuar sepse ka akoma shpresa me Kushin pasi mori vesh se martesa e saj ishte e detyruar. Kushi shkon në dhomë atje është Arnav ajo e pyet nëse mban mend gjë nga festa ai kujton por i thot jo.Gjithashtu ai e pyet Kushin nëse ajo kujton gjë nga festa dhe ajo i thot jo.Ata të dy shkojnë njëkohësisht në tualet aty fillojn të zihen se kush do vej i pari. Sham përqafon Anxhalin dhe i thot se është i lumtur sepse ky ka qenë Holi më i bukur që ka kaluar . është duke menduar për Kushin. Manorama i kërkon Pajalit ilaç për dhimbjen e kokës . Arnav duke folur ne telefon mer ilaçin e diabetit dhe e ngatërron me ilaçet e Manorames.Pajal shkon t'ia coj ilaçin ajo e shikon qe seshte ai dhe fillon i bertet. Kushi i dëgjon dhe shkon menjëherë tek Arnav që ti thoj ka ngatërruar ilaçin. Arnav shkon te qetesoj Manoramen ai i thot se të gjithë ngaterrohen mos e bej kaq të madhe.Manorama qetësohet. Kushi shkon në dhomë e mërzitur dhe i thot Arnavit që ta ndihmoj Pajalin sepse ajo nuk duron dot kaq shumë dhimbje. Ajo i thot qe nuk do te iki më nga shtepia për 6muaj vetëm kur ta ndjekin ata. Arnav merzitet dhe largohet kur shikon Kushin të mërzitur. Arnav është duke fjetur dhe Kushi vjen dhe e shikon në fytyrë dhe thotë se çfarë fshihet pas kësaj fytyre prej diktatori.ai i thot kushit mbylle gojën. Like nese e lexuat😊Super pjesë na presin në vazhdim.
Powered by Blogger.