Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Khushi ndalon Pajalin ja cfare ndodh te neser...

Halla hap deren dhe habitet kur shikon Kushin te lagur.Kushi futet brenda.Halla e pyet perse esht e lagur por Kushi shkon ne dhomen e saj dhe ndryshon rrobat.Kushi ulet dhe aty vjen nje punonjes i Arnavit i cili i jep asaj dy dhurata, nje per hallen dhe nje per Kushin.
Ne dhuraten e pare ndodhen fotot e dasmes te Akashit dhe Pajalit ndersa ne dhuraten e dyt jan letrat e divorcit te Pajalit dhe Akashit.Kushi shokohet ndersa halla po e pyet se cfar ka dhurata e dyte.
Arnav i thote Kushit se " nese flet do ja dorezoj letrat e divorcit Akashit dhe Pajalit".
Khushi planifikon qe te takoje Akashin urgjentesisht por Kushi dhe Akash keqkuptojn njeri tjetrin sepse Arnavi i pengon.
Kur Akash largohet Arnav i thote Kushit qe nese nuk kthehet ne shtepi per 1 ore e gjyse do i jape Pajalit letrat e divorcit.Kushi eshte duke qare.Ajo mbledh veten dhe shkon ne shtepi.Aty gjen Arnavin qe po i jep letrat Pajalit dhe e ndalon.Me pas Arnav nuk ia jep letrat e divorcit Kushit.Kushi ja merr nga dora dhe i betohet qe do te hidhet ne pishine bashke me letrat.
Kushi po bie dhe Arnavi e mban.Letrat bien ne pishine.Manorama vazhdon me sfidat e saj per te poshteruar Pajalin dhe Pajal i kalon pa sukses.
Khushi ndihet e lumtur kur i sheh letrat të shkatërruara. Arnav i thotë asaj se mund të marrë letrat e bëra përsëri dhe t'i nënshkruajë ato duke fshirë kështu buzëqeshjen e saj përsëri. 
Ai paralajmëron të bëjë gjithçka që ai thotë për 6 muaj sic ishte pakti i marteses.

Keshilla