"Si ta quaj kete dashuri" Khushi kujdeset per... ja cfare ndodh neser.


Arnav zbret poshte Manorama,Mahendra dhe Pajal qeshin kur e shikojnë Arnavin me këmishë te kuqe.Kushi vjen pas tij gjithashtu ajo qesh.Gjyshja vjen aty edhe ajo habitet kur sheh Arnavin,ajo habitet.Gjyshja dhe Manorama njoftojnë ardhjen e Bablit e cila është mikesha me e mire e Akashit.Akash i ka blerë nje tufë me trendafila te verdhë per ti uruar mirëseardhjen.Pajal ndjehet keq sepse mendon se ajo do te jete nje vajze e bukur dhe e rritur.Bie dera është Babli,Akash,gjyshja dhe Manorama shkojn te hapin derën.Akash e përqafon dhe i dhuron trendafilat.Babli e thërret Akashin zoti A.Ata shkojn ne sallon Kushi dhe Pajal e shikojnë qe ajo është nje vajzë e vogël 9 vjecare .Pajalit i vjen zemra ne vend.Kushi e përqafon Bablin.Akash e shoqeron Balbin ne dhomë.Arnav shkon ne dhomë te vesh këpucët atje ndodhet dhe Kushi,ajo do ti vendos boj te kuqe ne balle.Kushi e vendos bojen ne ballin e saj.Ajo bashkon ballin e saj me te Arnavit,ata humbasin në shikimin e njëri tjetrit.Kushi largohet Arnav zemerohet përsëri.Kushi i thërret idashur,ai e kap me inat tek krahët dhe i thote te ndaloj.Arnav ka mbledhje ne zyre ai është duke shpjeguar projektin por Kushi vjen aty dhe ka sjellë tasat me ushqim.Ajo ua mbyll kompjuterat dhe dosjet te gjitheve.Arnav e tërheq i zemëruar dhe i thote te ndaloj.Ai e con ne zyren e tij dhe i bërtet.Anxhali i thote Balbit se është shtatzënë por nuk e di do të jetë vajzë apo djale.Gjyshja i thote Kushit te haje darken por ajo i thote se do te presi Arnavin.Gjyshja mer Arnavin te vije shpejt por ai është i zemëruar.Kushi ulet per te pritur Arnavin,por ajo është shumë e uritur.Ajo thotë se do haje gjera te vogla,por ajo e mbaron te gjithe ushqimin.Ajo dëgjon Arnavin qe vjen.Ai i thërret Kushit sepse kërkon te haje.Ajo shkon menjehere per te pergatitur ushqimin.Ajo i thote atij se do ta bie shumë shpejt,por Arnav nuk ndihet mire.Atij i bie te fikët,Kushi bërtet emrin e tij,te gjithe zbresin poshte.Anxhali i hedh uje,ai permendet.Akash e ndihmon Arnavin e con ne dhomë.Kushi ndihet ne faj.Anxhali e ushqen Arnavin.Ajo i thote Kushit mos te shqetësohet sepse ai tani është mire.Te gjithe ikin Kushi mbyll derën.Arnav bëhet gati te shkoj te flej ne kolltuk por Kushi nuk e lejon.Kushi e ndihmon te mbulohet.Kushi nuk fle ajo qëndron zgjuar per tu kujdesur per Arnavin.Ajo tërheq kolltukun dhe e con ne anen e krevatit qe te shikoj Arnavin.Ai ngrihet te mar uje por Kushi e dëgjon dhe shkon ta ndihmojë,ai nuk e lejon.Arnav mbytet duke pirë uje.Kushi e prek ne fytyre dhe e ferkon tek shpatullat dhe e pyet nëse është mire.Ata shikojnë njëri tjetrin nen muzikën e këngës Raba Ve.Ne mengjes Arnav ngrihet ai shikon Kushin qe eshte ulur pran tij dhe e pyet nëse është mire,ai trembet.Ai ngrihet te ik rreshket dhe bie poshtë.Kushi bërtet.
Powered by Blogger.