Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Khushi dhe Arnav rrezohen... ja cfare ndodh neser.


TE gjithe janë duke ngrënë,Kushi ngrihet dhe fillon tu jap te gjitheve galgapo qe ka sjellë Arnavi.Ajo ushqen dhe babain e saj dhe i pastron buzet.Arnav e shikon me admirim Kushin gjatë kesaj kohe.Halla dhe Garima i thonë Arnavit te haje por ai u thote jo.Me pas halla i thote Kushit ti jap galgapo Arnavit.Ajo thote qe ai nuk do,menjehere Arnav thote se do.Ata shikojnë njëri tjetrin.Kushi i jep per te ngrënë Arnavit.Atij i rrëshqet shurupi ne buze Kushi ia fshin.Halla dhe Garima qeshin.Manorama shkon te kerkoj Bablin ajo gjen në dhomë albumin me foto.Manorama e hap dhe i shikon fotot ajo shikon qe Pajali nuk është ne asnjë foto.Ajo habitet sepse ne çastin e shkrepjes se fotos ajo ishte aty.Babli vjen dhe tremb Manoramen.Halla u bie caj ne dhomë Arnavit dhe Kushit.Kushi ka ftohte dhe është mbështjellë me mbules.Arnav shkon drejt saj i afrohet dhe ne fund e prek me gisht ne hund.Kushi i thote Arnavit se perse e hëngri embelsiren pasi ai është me ilace,por ai i thote se e beri per ti kërkuar falje.Ai i thote se i kerkoj falje hallës,Kushi habitet.Dera bie ne shtepine Gupta është Nandini ajo do te martoj vajzën dhe thote se nuk ka vend,por Kushi menjehere i thote qe ta bejn ne shtepine Gupta.Gjithashtu edhe halla i thote po por Garima thote se ne shtepi ndodhet dhe Arnav.Halla thote se nuk do ndihet mirë Arnavi,ai e dëgjon vetëm kete te fundit dhe i thote ska problem.Ato gezojn dhe thonë qe dasma do te behet aty.Nandini i falenderon dhe iken.Arnav dëgjon zhurmë dhe del nga dhoma ai shikon se shtëpia është plot me njerëz dhe Kushin e cila është duke kercyer.Ajo i thote Arnavit se ata janë mysafirë dhe do te qendrojne per martese.Ai thërret qe te ndalen dhe te fikin muzikën.Ai kalon permes kaosit.Kushi shkon te gatuaj duke kenduar.Arnav është i zemëruar pasi shikon mysafirët te kalojn andej këndej.Njeri nga mysafirët i kërkon ndihmë Arnavit.Kushi vjen aty dhe Arnav i thote qe i ka faqet te kuqe.Ajo ngjitet në shkallë per te mare disa lule por fryn era dhe dupata i mbulon fytyren.Ajo bërtet se nuk po shikon.Arnav i thote te ndaloj dhe e ndihmon duke i hequr dupaaten nga fytyra.Ndersa zbresin poshte ata te dy bien se bashku dhe lulet bien nga shporta mbi ta.Ata kalojne nje moment romantik.Njeri nga mysafirët përpiqet te ndez nje gjenerator por nuk mund Kushi thote qe do e rregulloj ajo,por as ajo nuk mundet.Arnav shkon dhe e rregullon.Kushi e shikon dhe ai i prek faqet qe ta fshij se eshte pis.Arnav iken por ajo e ndjek,ai i thote te largohet.Me pas vete nje femije me loder te thyer te Arnav ai i thote te ik por femija qan.Arnav ia rregullon dhe femija thote qe Arnav është mekaniku me i mire.Shami hap dollapin e Arnavit ai shikon qe te gjitha pronat jane ne emrin e Anxhalis,por ai thote se nuk do ta lejoj kurre kete gje.

Keshilla