Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Info për pjesën 265

Fotografia e Si ta quaj kete dashuri? - Tv Klan

Kushi shkon të kërkojë Arnavin.Duke ecur ajo shikon nje burre me të njëjtin tatuazh në dorë që pa në aeroport kur morën Arnavin.Ajo e ndjek ate.Ai e shikon dhe i del nga pas kushit dhe e qellon pas koke.Ai e cone ne një dhomë te braktisur.Pajalin e ka ftuar Akash ne restorant.Ajo shkon ulet dhe pret Akashin.Aty vjen një zotëri i cili ulet tek Pajal por ajo i thote qe pret dikë tjetër, ai i përgjigjet qe kur te vi do ngrihet nga vendi.Ai përpiqet ta kap nga duart Pajalin,ai flirton me te.Pajal ikën.Kushi permendet ajo shikon e habitur ku ndodhet.Aty ajo ndjen praninë e Arnavit gjithashtu edhe Arnav ndjen praninë e Kushit.Ai ndodhet në dhomën ngjitur.Ata te dy mbeshteten në mur në të njëjtin vend vetëm se ne dhoma te ndryshme.Kushi thërret Arnavin me ze gjithashtu ai thërret Kushin.Ata shikojnë njëri tjetrin nga dritarja.Te dy kan dhimbje ne sy.Kushi qan ajo i thote Arnavit pse nuk më tregove.Ai i thote qe jam mirë.Te dy kapin duart e njëri tjetrit.Kushi kujton momentin kur Arnav i thote te dua ne tel.Kushi bëhet gati ta pyes për këtë por dëgjojnë një zhurmë qe po hapet dera Arnav i thote Kushit te zbres menjehere.Kushi zbret dhe aty vjen rrembyesi i cili i ka sjellë ushqim.Kushi spranon të haj ai përpiqet ta ngacmoj Kushin Arnav terbohet.

Keshilla