Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

SI TA QUAJ KETE DASHURI / Dhëndri është duke folur ne telefon Arnav e prek nga supet Ja cfare do te ndodhe te henen

Image may contain: 1 person, sitting

Te henen do te ndiqni pjesën 242-243.
Dhëndri është duke folur ne telefon Arnav e prek nga supet, ai habitet kur e shikon Arnavin aty dhe e pyet se çfarë do ai aty. Ai i thote se ate e pushuan nga puna.Arnav i thote se ai e beri pasi ai nuk është burre.Kushi nga ana tjetër përpiqet tu mbush mendjen prindërve të dhëndrit qe te pranojnë dasmen,por ata gjejn shumë justifikime per mos ta pranuar kete.Arnav e pyet dhëndri se perse nuk u martua gjithashtu ai nuk e mbrojti nusen dhe familjen e saj ndërkohë qe prindërit e tij e ofendonin.Kushi vazhdon tu flas prindërve te dhëndrit po ata zemerohen me shume dhe mamaja e tij thote qe dasma nuk do te behet.Në atë moment vjen dhëndri dhe i thote prindërve ta pranojnë martesën e tij sepse ai e do Pritken.Nese me doni mua thote ai duhet te pranoni edhe Pritken.Ata pas shumë kritikave ata pranojnë te gjithe gëzojnë dhe fillojnë të kërcejnë.Arnav është i kënaqur duke i parë te gjithe te lumtur.Dhëndri shkon tek Arnavi dhe i kërkon te bashkohet me ta te kercej ne fillim ai refuzon por ai shikon Kushin duke kërcyer dhe shkon atje kercen bashk me te.Aty kalojne nje moment te bukur por Arnavit i kujtohet përqafimi i Kushit dhe Shamit dhe e shtyn Kushin.Çifti mer bekimet nga te gjithe dhe behen gati të iken por para se te largohen dhëndri shkon te falenderoj Arnavin.Ai e falenderon qe ai ishte aty dhe e ndihmoj te martohej gjithashtu ai i kërkon dhe vendin e punës dhe nuk do ta zhgënjejë si punëtorë por do te ndihet krenar per te.Por Arnav i thote mjafton ta trajtojë mire dhe ta dojë nusen e tij atëherë ai do te shikoj qe ai është burre.Kushi i dëgjon te gjitha dhe preket.Ajo mendon sesi Arnav shqetësohet aq shumë dhe kujdeset per te tjeret dhe nuk mendon per martesën e tij.Garima shkon te takoj Kushin.Ajo i thote qe eshte krenare per te.Garima thote gjithashtu se Arnav ka nje zemre flori.Kushi i thote qe ai e bën gjithmonë te buzëqesh i jep gjithçka që ajo kërkon ai mundohet te mos ta lendoj.Garima i thote qe eshte e lumtur qe Kushi ka nje burre si ai.Arnav është duke i dëgjuar.Kushi perqafohet me Garimen dhe i thote se ajo ka nje burre shumë te mire.Arnav shkon te flej.Te dy jane ne gjume,Arnav ngrihet menjehere sa kujton fjalët e Kushit dhe Garimes dhe i afrohet dritares.Ai shikon Kushin qe ka ftohte dhe e con kondisionerin tek e ngrohta.Ai shtrihet te flej ai kap Kushin prej dore dhe e ze gjumi.Kushi ngrihet dhe shikon qe Arnavi i ka kapur dorën, por ai menjehere ngrihet nga gjumi duke thirrur emrin e Kushit.Arnav shkon te bej dush ai kthehen koken dhe njëherë te shikoj Kushin.Kushi mendon se Arnav fsheh dicka.Ajo fillon te kontrolloje ne gjërat e tij ajo gjen nje ditar.Ne njeren nga faqet e tij shkuhej AR 38K dhe K është e rrethuar dhe e fshirë.Kushi mendon se ai do ta vrasë.Arnav vjen dhe e gjen me gjërat e tij dhe Kushi habitet qe Arnav nuk i bërtet.Kushi është duke parë lajme ne televizor atje thoshte se burri kishte vrarë gruan e tij,Kushi trembet halla i thote qe ky djalë budalliqe thote.Arnav merr nje telefonate nga Lavanja ku i thote qe per 48ore cdo gjë do te jete gati.Akashi dhe Babli luajnë shah.Kushi është duke gatuar e hutuar Arnav vjen e prek ajo bërtet se mendon se do e vrasë ate.Ai i thote te qetësohet.Arnav është duke folur ne telefon me Lavanjen,ai gjatë bisedës qesh,Kushi e dëgjon ajo frikësohet ajo iken me vrap nga dhoma.
LIKE FANSA PLZ .JU DUAM SA ME SHUME AKTIVE FLM.JENI ME TE MIRET.
SHPERNDAJENI NE PROFILIN TUAJ TTE SHIKOJE EDHE DIKUSH QE NUK KA MUNDESI 

Keshilla