Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Arnavi lahet jashte... ja cfare ndodh neser.

Arnav shkon ne tualet te bej dush ai sa bëhet me sapun ikën uji.Kushi e dinte por donte qe Arnav te përballej me kete gje.Arnav thërret Kushin per ndihme por ajo e merr dhe e nxjerr jashtë shtëpisë tek cesma ne fshat.Ajo i hedh uje por kur Arnav hap sytë ai i bërtet Kushit,ajo buzëqesh.Arnav porosit ushqim ne restorant.Dreken e sjellin gjithashtu dhe faturen.Halla dhe Garima pane faturën qe ishte 5000 rupi,ato jane te tensionuara se si do e paguajnë.Ato mbledhin te gjitha paratë qe kan dhe e paguajnë.Me vone Kushi vjen aty dhe shikon faturën,dhe i dëgjon ato duke thënë se i paguan te gjitha kursimet e tyre per nje fatur te vetme .Shami shkon te bej kopje celesit.Arnav vjen aty dhe i thote halles pse i pagove.Ata te gjithe ulen per te ngrënë por shoferi vjen aty dhe thërret Arnavin.Dikush i kishte vjedhur te katra gomat e makinës.Ai hyn i zemëruar ne shtepi dhe tërheq Kushin dhe i tregon se çfarë ka ndodhur.Arnav mendon se e ka ber Kushi.Arnav flet me inspektorin dhe pjeset rezervë te makinës.Ai kujton se si e akuzoi gabimisht Kushin.Ne ate moment Arnav dëgjon Garimen dhe hallen ne lidhje me nje kredi.Familja Gupta është me borxhe dhe nje person ia kërkon borxhin.Arnav e ndalon personin dhe i thote qe do ti paguaj ai sepse është dhëndri i asaj shtepie.Ne cdo diskutim Arnav i thërret Garimes teto por Kushi këmbëngul cdo her qe ti therras mami.Kushi e ngacmon aq shumë Arnavin saqe ai ne nje moment i bërtet dhe i thote qe nena e saj ka vdekur.Kushi tronditet.Garima e qorton Kushin.Arnav shkon ne dhomë ai duket i tensinuar,i shqetësuar dhe i zemëruar.Kushi vjen i kërkon falje.Arnav e ofendon per menyren e jetesës,ai ndalon kur e shikon Kushin te lenduar.Por Kushi i thote se kjo është jeta e tyre,shkurtimet e energjisë,problem i buxhetit,si edhe mungesa e ujit.Gjithashtu nuk mund te blejn gjithe boten si njerëz te pasur.Ajo i thote se zemerimin e tij e nxori tek familja e saj.Ai i thote qe nuk donte te thoshte kete gje por Kushi ikën e lenduar.Babli ben foto per pemen e saj familjare.Garima gatuan duke menduar nese Arnav do ta pëlqejë apo jo.Arnav u kërkon falje halles dhe Garimes dhe u shpjegon sepse nuk mund ti therras ma pasi ndihet shumë keq,ato e ngushellojn.Arnav ka porositur jashtë.Kushi vjen dhe shikon shumë ushqime por thote nuk do pasi është e zemëruar me Arnavin.Por ajo nuk i reziston dot ushqimit dhe fillon e ha.Arnav shikon Kushin duke ngen dhe gëzon.Kushi e sheh ate duke fshirë buzet.

Klikoni mbi reklama per video rreth pjeses se neserme

Keshilla