"Si ta quaj kete dashuri" Arnavi behet xheloz per Khushin... ja cfarë ndodh nesër!


E gjithë familja është duke pire . Kushi shkon tek Anxhali dhe Akash u ofron pije për të pirë. Në këtë moment vjen Shami dhe thotë që dhe ai nuk ka pije ndërsa Kushi i thot OmPrakashit që ti jap dhe largohet.Sham i thot se Anxhalise dhe gjyshes se Kushi ka nevojë për një pije tjetër . Anxhali dhe gjyshja e shtyn Kushin të pijë. Ajo dehet,dhe është gati të tregoj të verteten për Pajalin dhe martesës së saj.Aty vjen Arnav i cili e ndalon të flasë. Kushi i ofron pije Arnavit ai pi gjithashtu dehet.Kushi shkon te kërcej. Arnav mahnitet pas saj.Ai shkon tek gjyshja dhe Anxhali i përqafon dhe u thot se sa e mire dhe e bukur është Kushi. Ato të dyja janë shumë të lumtura për ARAVIN dhe Kushin. Kushi dhe Arnav humbasin në shikimin e njëri tjetrit. Arnav shkon drejt Kushit ajo e shikon dhe ndalon së kercyeri.Ata po sillen si dy të dashuruar.Te gjithë që kërcejnë e fusin ARAVIN dhe KUSHIN në mes të valles . Arnav largohet por kur kthehet Kushi ka ikur nuk po e gjen. Sham mer Kushin në krah dhe e pyet për martesën dhe i thot se ai nuk do të jetë i keq si Arnav. Kushit i hyn ngjyra në sy ajo bertet Arnav vjen aty Sham fshehet mos ta gjej Arnavi. Kushi shkon te laj fytyrën ajo kujton Arnavin kur i vendos ngjyrën në fytyrën e saj. Aty vjen Arnav dhe thërret emrin e kushit. Kushi fërkon syt Arnav i kap duart dhe ia pastron syt . Arnav bëhet gati të largohet Kushi e kap prej dore ai kthehet nga Kushi ku dëgjojnë rrahjet e zemrës së njeri tjetrit. Kushi i thot Arnavit sepse nuk e kupton se perse i rreh zemra kështu kur ai është perball tij. Kushit i bie të fikët në krahët e Arnavit.Ai e mer dhe i fshin lotët.Ai e con në dhomë dhe i fshin fytyrën nga ngjyrat Kushi hap syt.Ajo i thot Arnavit që pse nuk mu përgjigje ai i thot se do ta bej tani.Ai e mer dorën e saj dhe e vendos në zemër dhe i thot :se kur ata takohen rrahjet e zemrës së tyre bëhen një të emocionohen dhe humbasin në shikimin e njëri tjetrit 😍😍😍. Like per kete super pjesë.

Powered by Blogger.