"Si ta quaj kete dashuri" Arnav shikon Shamin... ja cfare do te ndiqni neser.


Neser do te ndiqni pjesën 224-225.
Episodi fillon me marrjen e cmimit kurse Manorama kërkon se pse nuk mundi te fitonte.Gjyshja i thote Arnavit te gjej Kushin dhe te largohet.Nusja dhe vjerra marrin parat ato tregojnë se i fituan fal Pajalit dhe Manorames.Arnav kupton se perse e refuzoj Kushin çmimin.Gjyshja dhe Akash lavdërojnë Pajalin,gjithashtu dhe Kushin.Arnav pyet se ku është Kushi gjithashtu ai shikon se dhe Shami nuk ndodhet aty.Ai pyet per Kushin dhe dikush i thote se e pa me burrin e saj,por ai i thote se burri i saj është ai.Sham vazhdon te qesh akoma me Kushin,ajo i thote se burri i saj është Arnav,ai qesh perseri dhe thote qe dhe mbreteresha është gruaja e tij.Kushi i thote se do ta godasë por ai i thote qe e ben vetëm per ta prekur ate😷😷.Manorama thote fjalimin e saj ajo falenderon dhe Pajalin.Kushi përpiqet te largohet nga Sham por Arnavi i sheh bashk dhe e keqkupton ate.Kushi shkon tek Anxhali,atje vjen dhe Arnavi dhe e pyet Kushin se ku ishte dhe Anxhali i thote te qetësohet.Ata arrijnë ne shtepi dhe Kushi i tregon varesen Anxhalis qe i kishte dhuruar gjyshja.Arnav vjen dhe kërkon Kushin ata grinden aty.Ai i thote se çfarë ka ne plan te fitoj me keto bizhuteri dhe ia hedh poshtë,Kushi i thote se nuk dëshiron ti flas dhe ti shpjegoj gje atij.Ai shkon përsëri dhe i thote asaj ti përgjigjet.Ai i thote se e urren.Arnav ecen drejt Kushit ajo ben mbas dhe është gati te bjer,Arnav e kap ate.Ata duken sikur perqafohen kur Arnav e tërheq ate .Kushi i thote te largohet.Ajo mbledh stolitë.Ajo shikon qe gjerdani është prishur.OP i jep Anxhalis papaja,Arnav e ndalon atë se nuk duhet te haj papaja gjatë shtatzanisë.Anxhali përpiqet ti shpjegoj por arnav i thote OP qe nuk do qe te shoh asnjë papaja në shtëpi.Kushi e shikon te gjithe kete dhe mendon se nje njeri qe e do kaq shumë motrën e tij si mund ta urrej ate ne ket mase.Arnav shikon ilaçin e Anxhalis ajo aty i tregon qe Kushi dhe Shami u kujdesen per te.Arnav mërzitet qe i foli ashpër Kushit.OP vjen aty dhe i jep nje fill qe gjeti tek dollapi Arnavit.Anxhali thote se eshte i Shamit por nuk dyshon per te.Arnav shikon Kushin duke ikur ai i thërret,ai e ndalon ate dhe i thote se e di te verteten rreth ilacit te Anxhalis.Ajo i thote se ska nevojë ti tregoj asgjë dhe largohet.Arnav kujton skenen e kushit dhe Shamit ai zemerohet.Gjyshja i jep prasad dhe disa fije Shamit per fat.Ai i thote qe tja jap Arnavit sepse duket i tensionuar.Arnav nuk pranon por Sham i thote ta bej per motrën e tij,ai pranon.Arnav nxjerr portofolin qe ta vendos brenda ,Sham perplaset me te qe ti bjer portofoli dhe të shikoj e ka çelësin apo jo.Sham i kërkon falje Arnavit ai shikon qe çelsi ndodhet brenda.Ai mendon se si do e mar çelësin.Arnav shkon ne ballkon dhe shikon Kushin duke mar rrobat e saj.Ai i bertet se përse Kushi i thanë rrobat ateje por Kushi e injoron.Arnav nuk gjen dot dosjen dhe fillon i bertet përsëri Kushit dhe i thote se e mban dhomën ne mënyrë te çrregullt.Arnav mendon se me mire e duron kushin ne shtepi se te shikoj fytyren githe diten ne zyre.Kushi merr hallen.Arnav punon me laptop ne ballkon.Ai shkon te kerkoj Kushin sepse nuk e ka parë gjithe diten.Ai gëzon,dhe shkon per te fjetur.Ai kujton momente me Kushin.Ai ngrihet dhe shikon qe Kushi mungon përsëri.Ai pyet OP .Ai e kerkon në të gjithë shtepin,gjyshja i thote se çfar kërkon por ai i thote asgje.Vetëm atëherë ai e dëgjon duke folur me disa fëmijë dhe ndjek zërin e saj.Ai pyet veten se ku është ajo.
Powered by Blogger.