Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Arnav rreshqet... ja cfare ndodh neser.Episodi fillon kur rrëshqet Arnavi.Ai rrëshqet sepse Kushi ka bërë flokët me vaj dhe ka rënë ne shesh, ai i bërtet asaj. Kushi ndihet fajtore.Pajal është ne kuzhine atje shkon dhe Anxhali me Kushin.Anxhali thotë se duhet te kujdesen për ushqimin e Arnavit pas kësaj qe ndodhi.Kushin e ze gjumi,Anxhali dhe Pajal thonë se çfarë është kjo zhurmë.Ato kthehen habiten kur shohin Kushin ne gjume.Anxhali e zgjon.Ajo e kupton qe Kushi nuk ka fjetur. Kushi i tregon se u kujdes gjate gjithe natës per Arnavin.Pajali i jep çaj Kushit por ajo e le menjehere dhe shkon ti përgatis çajin dhe ëmbëlsira Arnavit.Akash dhe Babli po luajnë ne dhomë, Pajal u con mëngjesin. Babli nuk duket edhe aq e lumtur kur shikon Pajalin.Anxhali shikon Arnavin per shëndetin ajo i tregon se Kushi është kujdesur gjatë gjithë natës për të.Edhe Manorama i bashkohet lojes me Babli,Akashin dhe Pajalin.Pajal duke luajtur formon fjalën Dashuri dhe i kërkon Akashit te mendoj per te.Aty kalojne nje moment romantik.Kushi shkon ti çoj çajin Arnavit.Ai i thote se si ndihet qe qendroj gjithe natën zgjuar dhe se ajo ndodhi per fajin e saj..Anxhali vjen aty dhe dëgjon Arnavin duke thënë se asgjë nuk i ndodhi natën e kaluar ai ishte shumë mire,dhe e gjitha ishte një dramë. Kushi tronditet.Ai i thote se nuk është thjesht një njëri i zgjuar por edhe dinak, ai është Arnav Sing Raizada.Anxhali e merr Arnavin në dhomë, ajo i tregon atij nje foto te fëmijërisë së tyre .Korniza është e thyer.Ajo e kishte thyer por Arnav i ka thënë se kishte një mënyrë qe ajo te mos merzitej.Ajo e ben ate te qendroj para pasqyrës dhe i thote se ai nuk mund te duroj te dashurit e tij duke vuajtur por ti ndihmoj.Ajo ia thote keto fjale per Kushin qe te kujdeset per te.Ai ikën gjithashtu kujton momentet kur e ka injoruar Kushin.Kushi ecen nëpër dhomë duke folur me Lakshmin per vazhdimin e planit.Ajo e vendos përsëri dupaten ne koke.Shami është duke ruajtur Arnavin ai kërkon ti vjedh çelësin.Aty vjen Anxhali dhe e shikon,por ai i thote se nuk duhet te ece dhe punoje kaq shumë gjatë shtatzanisë. Anxhali shkon,ai gjen portofolin aty vjen Kushi.Ajo e pyet se çfarë do ai aty.Ai i thote se ka ardhur ti sjellë leng Arnavit.Ai gjithashtu i thote te kujtohen se si ia kalonim ne shtepine e hallës. Kushi zemerohet dhe i bërtet atij, ne kete moment derdhin lëngun mbi portofol.Kushi e nxjerr jashtë te thahet.Shami shkon pas saj ai mer çelësin dhe e ben kopje mbi nje sapun.Babli ndodhet ne dhomë duke plotësuar nje fjalkryq,Pajal përpiqet ta ndihmojë atë por ajo trishtohet sepse i kishte parë prindërit qe kater vjeç.Arnav kërkon portofolin,Kushi i tregon se çfarë ndodhi ajo shkon ta mar. Arnav thote se duhet te ik se ka takim ne zyre.Kushi i jep nje shami me vete.Arnav është ne zyre aty përhapet era parfum per gra.Edhe kolegët i thonë te njejten gje.Ai fillon teshtin,ai mban shaminë qe i dha Kushi.Kolegët e shikojnë të gjithe në sy,Arnav i pyet çfarë kan por menjehere shikon se ne shami jan buzet e Kushit me buzekuq.Ai u thote kolegeve te largohen.Kushi mer Garimen ne tel ajo i thote se do te shkoj disa ditë tek ajo.Arnav mer Kushin ne telefon ai i bërtet se perse i ben keto.Pajal,Akash dhe Babli kane mar bileta per shfaqje.Arnav vjen nga puna Kushi i thote se do te shkojne disa ditë tek familja e saj sigurisht ai nuk pranon.Gjyshja vjen aty dhe i thote Arnavit se do te shkoj.Arnav thote se ka pun diku.

Keshilla