Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

"Si ta quaj kete dashuri" Arnav dhe Khushi shkojne ne shtepine Gupta... ja cfare ndodh te henen.Gjyshja pyet HP nëse i ka bërë te gjitha gjerat e Arnavit gati,ai i thote se po.Kushi është e lumtur dhe i thote Arnavit te shkojne se bashku.Anxhali vjen dhe i jep nje dhurate Arnavit per prindërit e Kushit.Por ai është i bindur se nuk do të shkoj.Arnav zemerohet akoma me shume kur dëgjon se do te qendroje per 8-10 ditë.Me ne fund Arnav pranon te shkoj.Kushi bëhet gati ti thoje dicka por Arnav i vendos gishtin në buzë dhe i thote mos ta quaj i dashur.Garima dhe halla po rregullojnë shtepine sepse do te shkoj edhe Arnav pasi ai është ne gjendje te mire ekonomike.Kushi dhe Arnav behen gati të shkojne pershendeten me te gjithe.Manorama ndalon Arnavin dhe i thote se duhet te ushqehet shumë gjithashtu edhe ta zgjedhë ushqimin.Ata hipin në makinë Kushi si gjithmonë si pushon goja.Arnav i thote ta qep gojen ose ndryshe do zbresesh.Ajo i thote se do ta marrin vesh të gjithe dhe ai do te perballet me pasojat.Kushi fillon kendon😂😂😂vetëm qe te acaroj Arnavin.Arnav shkon te marre gjerat ne bagazh por tronditet kur shikon aq shumë.Kushi ka marrë dhe nje vazo me lule,ai i thote po këtë ce do,ajo i përgjigjet ne rast se ty te mungojn bimet.Anxhali është duke ujitur lulet,aty vjen Shami ajo e njom.Shami nxehet me Anxhalin sepse ka sapunin ne dore.Shami i afrohet asaj i mer zorren dhe e njom.Babli i kërkon HP sapun ai i thote se do i sjell pas pak.Ajo shikon nje sapun tek lulet ajo shkon ta mar.Ai ishte sapuni qe kishte len Shami.Ai vjen e kërkon por nuk e gjen.Ai pyet HP nese ka par gje.Ai i thote qe Babli po kërkonte sapun.Shami shkon atje si fillim e ka shumë të vështirë tia mare sapuni por ia arrin qëllimit.Kushi dhe Arnav shkojne per ne familjen Gupta.Garima dhe halla e kanë zbukuruar oborrin e shtëpisë sipas traditave.Kushi aty tallet me Arnavin.Ajo e udhëzon ate se si do te kaloje aty.Ajo e detyron ate te bej te gjitha llojet e valleve.Arnav është gati te bjer por Kushi e kap tek dora dhe e tërheq drejt vetes aty kalojne nje moment romantik.Halla dhe Garima i mirëpresin.Garima ka ne dore ëmbëlsir por Kushi e mer dhe e ha vet dhe thote se Arnav është me diabet.Ato shtrojnë tavolinën per te ngrënë ato e terheqin te treja.Arnav thote jam ne shtëpi të cmendurish.Halla shkon te ndez kondisionerin asaj i ngelet priza ne dore.Arnav plas vape.Ai shkon ne tualet dhe shikon qe eshte komplet e shkatërruar.Fqinjët vijnë aty njëri pas tjetrit gjoja duan disa gjëra.Garima Kushi dhe halla habiten qe fqinjet vijnë nje nga nje.


Klkoni mbi reklama per te pare disa video per pjesen e te henes

Keshilla