"SI TA QUAJ KETE DASHURI' Anxhali dhe Sham janë duke folur për festën e Ja cfare do te ndodhe neser

Fotografia e Si ta quaj kete dashuri? - Tv Klan
Anxhali dhe Sham janë duke folur për festën e Holit. Anxhali është shumë e lumtur sepse Sham po kalon me shume kohe me te dhe fëmijën. Ndërkohë Shami është duke menduar për Kushin dhe mënyrën se si do e lyej me ngjyrë në fytyrë. Kushi është duke fjetur në pishinë ajo flet në gjumë duke thënë se është festa e Holit dhe ajo ka shume pune për të ber gjithashtu për të blerë dhe ngjyrat dhe për të ber xhalebi. Arnav e adhuron atë moment pafajsie të Kushit,por ajo trishtohet sepse është thjesht një ëndërr. Arnav i thot asaj ta qep gojën, Kushi ia kthen që për festën e Holit atij i përshtatet ngjyra e zezë. Arnav shkon te shtrihet por Kushi flet me zë të lartë gjoja sikur është në gjumë ai vjen dhe i thot mos je gjë e çmendur ajo i thot qe e çmendur ka qenë që në fëmijëri. Të gjithë përgatiten për festën e Holit. Anxhali i tregon Kushit se gjyshja e pëlqen shumë këtë festë. Kushi shikon se gjyshja nuk është e lumtur këtë festë për shkakun e saj.Gjyshja është duke mbajtur Lakshmin Kushi thotë diçka qesharake që e bën gjyshen të qeshur. Kushi dhe Pajali shkojnë për blerjet atyre u mbaruan leket. Kushi shkon te mar kursimet e saj që i mban tek derrkuci ajo e thyen dhe monedhat e holla i bien poshtë krevatit.Aty vjen Arnav i thot çfarë kërkon poshtë krevatit ajo i thot se i ka rënë telefoni. Kushi i kërkon Arnavit 300 rupi borxh . Anxhali thot se duhet ti vendos ngjyrën Kushit por Sham e ndalon atë duke i then se duhet ta mirëpresin si anëtarin e ri të familjes ai do qe ta lyej me ngjyrë por Kushi thotë se po i bie telefoni. Kushi dhe Anxhali largohen Sham thot se ai do ia vendos ngjyrën i pari Kushit.Arnav e dëgjon dhe zemerohet shumë. Garima dhe halla pershendeten me Manoramen dhe Mahendren. Pajal vjen dhe takohet me to ato i vendosin ngjyra njëra tjetrës. Kushi i shikon dhe vjen ti përshëndesin. Garima dhe halla sillen ftohtë me të. Anxhali e ndihmon Kushin që të falet nga familja e saj. Kushi i lyen ato me ngjyra dhe përqafohen mes tyre . Anxhali i thot gjyshes të kërcej por ajo s'pranon Kushi imiton kercimin e një burri rreth gjyshes por ajo merzitet më shumë . Kushi largohet e mërzitur por gjyshja e ndalon ato përqafohen . Arnav i shikon dhe gëzohet. Gjyshja thot se duhet ti vendos ngjyrën Kushit.Sham i thot se do ti vendos ai ai mer ngjyrën e kuqe dhe bëhet gati t'ia vendos por Arnav i kap dorën atij . Arnav i vendos ngjyrën Kushit dhe bëhet gati të largohet por Anxhali nuk e lejon.Gjithashtu Kushi i vendos ngjyrën Arnavit . gjyshja thot dashuria leviz dhe malet, Shami zemerohet. Kushi shkon te kërcej. Ajo kujton kur Arnav i preku faqet. Sham bën një plan tjetër djallëzore. Ai do të hedhë alkool në pijen e Kushit . Sham i thot Anxhalise se ajo dhe Kushi po kujdesen për të gjithe tani duhet të kujdesem unë për ju.
Nesër super pjesë like nese ju pëlqen.Powered by Blogger.