Seriali "Nene" Xhengiz rremben Turnen.... ja cfare ndodh te henen.


Duru dhe gamze shesin shtepine e tyre ne mal per te mare parate per zejnepin. Ato shkojne ne bane dhe i marin parate. Xhahide shkon me shtepine ne mal qe te pushoje disa dite por kur arrin aty ajo meson qe shtepia eshte shitur nga duru. Zejnep shkon ne vendin ku u takua me xhengizin por ai nuk vjen dhe zejnep ndihet e shqetesuar se mos ka ikur. Ajo telefonon aliun qe ta pyese por ai i thote qe te mare znj.gonyl sepse ajo ka nje adrese. Pa zgjidhje zejnep shkon te gongyli dhe i kerkon asaj ndihme. Gonyl i jep adresen zejnepit dhe kur Zejnep shkon ne shtepine e shules dhe xhengizit shikon qe shule eshte qelluar me arme dhe qe turna nuk eshte askundne shtepi. Aty vjen policia dhe shulen bashke me te plagosuret e tjere i dergojne ne spital. Shule eshte mire dhe policia shkon per ti mare deshmine ajo tregon gjithcka dhe pyet per turnen/melekun. Ato i thone qe deri tani nuk kemi hjetur asnje vajze te vogel ne shtepi por kerkimet vazhdojne. Dy personat e tjere jane ne morg fhe vetem ti mund te na tregosh nese jane njerezit qe ti njeh. Policet po indetifikojne vendin e ngjarjes dhe lajmi ehdte perhapur deri neper gazeta. Personat ku shule punonte e shikojne dhe pronari i bertet dhe i thote qe per te mare nje grua bete gjithe kete krim. Ikni dhe mos u dukni. Policia vjen dhe mer ate pasi shule ka bere denoncimin mirpo ai ne fillim filloi tr thoshte se nuk ka lidhje por policet e marin. Nga ana tjeter zejnep mes shulen ne telefon dhe e pyet per turnen mirpo ajo i thote qe nuk di gje dhe se tani sa doli nga spitali. Shule gjithashtu i thote qe nese ajo mer vedh ta lajmeroje ate. Zejnep mbyll telefonin dhe i thote turnes qe ajo eshte mire dhe se kishte daluar nga spitali. Turna perqafon Zejenpin.
Powered by Blogger.