"Seriali Nene" Turna vazhdon te aktroje.... ja cfare do te ndiqni neser.


Zejnep shkon pranë Aliut si mbështetjen e vetme të saj.
Turna vazhdon të luajë lojën e lumturisë në prani të Sules, për të mos
i shkaktuar Zejnepit probleme me drejtësinë.
Sule është e detyruar të fshehë Turnën në dollapin e punës që të mos
diktohet nga të tjerët.Në këtë kohë, she
i policisë mbi të drejtat e
fëmijëve, vjen për të pyetur për Turnën.
Prania e policisë, largon klientelën dhe Xhengiz kthehet në debitor
ndaj pronarit të lokalit.
Të nesërmen, Zejnep do të mund ta takohet me Turnën, por reagimi i
saj do të jetë zhgënjyes për të.
Xhenigz i kërkon Zejnepit shuma të mëdha parash. Më vonë, she
i policisë, gjen Turnën në shtëpi.
Powered by Blogger.