Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Seriali "Nene" Turna dhe Shule ndodhen.... ja cfarë ndodh neser (Video)Xhengiz është më mirë nga ana shëndetësore e mund të dalë nga spitali. Ndonse Sule ka ndëjtur pranë tij, ai nuk do të ketë më asnjë kontakt me të. Cili do të jetë njoftimi për shtyp që do të japë komisar Sinani? Gonul dhe Zejnep bëjnë të pamundurën që Turna të jetë e gëzuar ndonse situata është e vështirë. Sule takon edhe një herë komisar Sinanin. Çfarë do të thuhet mes tyre? Falë Aliut Zejnep flet më në fund me Xhahiden dhe motrat e saj. Sule gjen mbështetje te pija. Çfarë do të ndodhë tashmë me të?

Ja cfare do te ndiqni ne episodet ne vazhdim....


Klikoni mbi reklama per me shume video.

Keshilla