Seriali "Nene" Truna ndodhet.... ja cfare do te ndiqni neser.Policia vazhdon hetimet.
Sule është më mirë dhe mund të dalë nga spitali, por nuk i lejohet të kthehet në shtëpi.
Ajo do të telefonojë Zejnep.
Çfarë do të thuhet mes tyre?
Turna është kthyer sërisht në krahët e Zejnepit.
Xhahide është shumë e mëriztur me vajzat e saj për shitjen e shtëpisë. Cili është dënimi që pret Durunë dhe Gamzen?
Turna është ende e tronditur nga ajo që ka përjetuar dhe Zejnep përpiqet ti qëndrojë pranë.
Sule vendos të shkojë te Gonul. Çfarë kërkon ajo prej saj?
 Më vonë Zejnep dhe Turna shkojnë te Gonul dhe kjo e fundit mëson gjithçka ndodhi.
 Çfarë do të mësojë Zejnep nga Aliu?
Powered by Blogger.