"Seriali Nene" Shuleja merr Melekun... ja cfare do te ndodhe te henen.


Gonul ndihet e dëshpëruar dhe ndan shqetësimet saj.
Sule merr një telefonatë nga e ëma duke e bërë atë të marrë një vendim.
Sule dhe Zejnep përballen sërish. Çfarë kërkon Sule?
 E gjendur mes dy zjarreve, Turna preferon të largohet.
Dikush i bën pritë. Në duart e kujt do të bjerë ajo?
 Zejnep mbetet vetem me dorezën e Turnës. Telefonatat e saj janë të kota.
 Ajo kërkon ndihmën e Aliut. Duru qëndron pranë Zejnep.
 Turna është e dëshpëruar. Ajo mendon vetëm për Zejnep.
Gonul përpiqet të telefonojë Zejnep, por nuk merr përgjigje prej saj.
Edhe Xhahide vjen pranë Zejnep.
Powered by Blogger.