Seriali "Nene" Shule shkon tek.... ja cfare do te ndiqni neser


Duru pëpiqet ti japë mbështetjen e duhur Zejnepit dhe ti japë kurajo për të ecur përpara. Turna ka frikë se mos Zejnep arrestohet për fajin e saj dhe nuk do ta lërë në asnjë moment. Teksa Gonul vunan pasi është e detyruar të mbajë të vërtetën të fshehur nga gjyshja Zejnep, Sule vjen pranë saj. Zejnep gjendet në komisariat. Cila është deklarata që do të japë ajo? A do ta besojë atë komisar Sinani? Gjyshja Zejnep ka filluar të shfaqë probleme nga vendosshmëria e saj për të mos ngrënë. Ali, Duru dhe i dashuri i saj, qëndrojnë pranë Zejnepit dhe Turnës.
Powered by Blogger.