Seriali "Nene" Shule shkon ne komisariat... ja cfare ndodh neser...


Zejnep ka rënë në kurthin e Rifatit dhe pranon çdo gjë që i thotë ai.
Përmes disa kontakteve të vjetra, Gonul ja del të sigurojë adresën e punës së Sules.
Duru dhe Ali nisen menjëherë te adresa e marrë.
Gonul mbërrin përpara tyre dhe përballet me Sulen. Çfarë do të thuhet mes tyre?
 I dashuri i Durusë fillon të jetë xheloz ndaj Aliut.
Xhahide përballet sërish me Gonul. Çfarë kërkon ajo këtë herë?
Turna pëpriqet sërisht që të telefonojë Zejnep.
Këtë herë ajo do të kapet nga Sule. E tëbuar ajo do të cojë në komisariat.
Çfarë do të ndodhë? Xhengiz mëson për lojën e shokut të tij.
Çfarë do të bëjë ai?
Powered by Blogger.