"Pensionist karagjoz"/Roberti ofendon rëndë Mehdi Malkajn, aktori i mbyll gojën me pak fjalë


Debati mes Robert Aliaj dhe Fjori Dardhës bëri bujë mbrëmjen e djeshme, ndërsa Fjori nuk ishte e vetmja që u ngatërrua me Robertin. Veç saj edhe aktori e komediani Mehdi Malkaj është ofenduar nga Roberti.

Gjatë debatit me Fjorin, Mehdiu i thotë Robertit:

I dashur Robert, bëj dorëheqjen, je tama në kohë".

Me moskokëçarje Alia i kthehet komedianit:

Ai kujton që janë të gjithë në pension si puna e vetes, kështu që s'ka më rëndësi".

Flakë më "akë Maljak ia kthen dhe "i mbyll gojën":

Nuk është tragjike të dalësh në pension, tragjike është të vdesësh para pensionit".

Teksa Mehdiu bën një lëvizje për të treguar elasticitetin e tij, Roberti e ofendon:

Po të aktroje kaq mirë sa bëje karagjozin, do ishte shumë më mirë".

E ndiqni më poshtë, në minutën 02:00 debatin mes tyre.


Powered by Blogger.