Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

NENE - EPISODI 36 Sule është e tronditur pasi Ja cfare do te ndodhe diten e Hene


Sule është e tronditur pasi nuk gjen dot vajzën e saj. Ajo do të niset në komisariat.
Nga ana tjetër, Turna ja del të shohë Zejnep në orarin e vizitave. Si do të jetë takimi mes tyre?
Komisar Sinani sheh Turnën në ambjentet e zyrës së tij. Takimi mes tyre mund të shënojë një kthesë të madhe në rrjedhjen e ngjarjeve në vazhdim.
Si do të jetë shkëmbimi i shkurtër mes Zejnep dhe Sules?
Gonul është shtruar në spital. Përse Xhengiz vendos që të kthehet pranë Sules?
Më në fund letra e Turnës shkon në duart e Zejnep.
Çfarë do të ndodhë tashmë me Turnën?

KLIKO REKLAM POSHTE TE SHIKOSH ME SHUME ... VIDEO 

Keshilla