Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

NENE – EPISODI 34 Truna detyrohet të bashkohet sërish ja cfare do te ndodhe neser (VIDEO)


Truna detyrohet të bashkohet sërish me Sulen.
Në komisariat një përballje e ashmër do të ndodhë mes Sules dhe Gonulit.
Zejnep përfundon pas hekurave, në pritje të një vendimi përfundimtar.
Turna dhe Sule nuk kanë një strehë për të futur kokën. Cila është alternativa e vetme për to?
Gonul shkon të takojë Xhahiden. Çfarë kërkon ajo prej saj?
Dikush po përpiqet të fitojë zemrën e Gamzes e dikush tjetër sheh situatën nga larg.
Ali përpiqet të marrë informacion nga komisar Sinani. A do të zbulojë ai diçka të vlefshme?

KLIKO MBI REKLAME TE HAPET VIDEO

Keshilla