NENE – EPISODI 30 - Gonul përkujdeset për plagën e Sules Ja cfare do te ndodhe NeserGonul përkujdeset për plagën e Sules.
A do të vazhdojë gjyshja Zejnep të mbajë të njëjtin qëndrim?
Zejnep vendos të takohet me Xhahiden për t’i kthyer sasinë e parave të mbetura.
E gëzuar nga gjithë dashura që e rrethon, Turna vendos të përgatisë mëngjesin për Zejnep dhe Duru.
Diçka nuk shkon siç duhet dhe ajo bie nga një karrige duke dëmtuar kështu dorën. 
Çfarë kërkon të arrijë Xhahide për të mirën e Gamzes?
Zejnep dhe Gonul çojnë Turnën në spital. Si është gjendja e saj shëndetësore?
Sule niset për në spital pas lajmit se Xhengiz ka filluar të reagojë. Me çfarë do të përballet ajo?
Powered by Blogger.