NENE – EPISODI 29 - Duru pëpiqet ti japë mbështetjen e duhur Zejnepit dhe - Ja cfare do te ndodhe neser


Duru pëpiqet ti japë mbështetjen e duhur Zejnepit dhe ti japë kurajo për të ecur përpara.
Turna ka frikë se mos Zejnep arrestohet për fajin e saj dhe nuk do ta lërë në asnjë moment.
Teksa Gonul vunan pasi është e detyruar të mbajë të vërtetën të fshehur nga gjyshja Zejnep, Sule vjen pranë saj.
Zejnep gjendet në komisariat. Cila është deklarata që do të japë ajo? A do ta besojë atë komisar Sinani?
Gjyshja Zejnep ka filluar të shfaqë probleme nga vendosshmëria e saj për të mos ngrënë.
Ali, Duru dhe i dashuri i saj, qëndrojnë pranë Zejnepit dhe Turnës.

PER ME SHUME INFO LIKE FAQEN NE FACEBOOK >>> https://www.facebook.com/anneshqip/
Powered by Blogger.