NENE – EPISODI 28 Xhahide gjen Turnën në shtëpinë e Zejnepit. Ja Cfare do te ndodhe neser


Xhahide gjen Turnën në shtëpinë e Zejnepit. Çfarë do të mësojë ajo?
Zejnep ka marrë një vendim. A do të marrë ajo mbështetjen e duhur nga Gonul?
Ali gjendet në komisariat. Çfarë po përpiqet të bëjë ai?
Turna ka rigjetur qetësinë dhe qëndron gjithnjë e  më pranë Zejnep.
Sule merr një telefonatë. Çfarë do të mësojë ajo?
Zejnep dhe Turna shkojnë për darkë te Xhahide. Cili është vendimi që ka marrë Xhahide?
Në momentin që Zejnep dhe Turna bëhen gati të largohet, policia troket në derë. A do të munden ata të zbulojnë të vërtetën?
Duru qëndron pranë Zejnep.
A do të mundet gjyshja Zejnep të mësojë të shkuarën e Gonul?
Powered by Blogger.