NENE – EPISODI 22 JA CFARE DO TE NDODHE NESERXhahide përpiqet të japë mbështetjen e saj për Zejnep.
Aliu shkon pranë Gonul. Çfarë kërkon ai prej saj?
Gjendja e Turnës në shtëpi, do të shkaktojë sherre të vazhdueshme mes Sules dhe Xhengiz.
Turna mendon e dëshpëruar për Zejnep dhe e ka të vështirë të besojë fjalët e Sules.
Shoku i Xhengiz ka marrë numrin e Zejnep. Cili është plani i tij?
Në tentativë për të folur me Zejnep, Melek kapet nga Xhengiz. Çfarë do të bëjë ai?
E gjetur pa alternativa të tjera, Gonul del përpara Zejnep. A do të pranojë kjo e fundit të flasë?
Zejep takohet me mikun e Xhengiz.
Powered by Blogger.