Gjykata zbardh më në fund të vërtetën për administratorin e faqes 'Vipat e Bllokut' (Foto)

Pa dyshim që ajo është ndër faqet më të komentuara në rrjetet sociale. Personi i akuzuar për administrimin e faqes “vipat e bllokut” nga portale të ndryshme ka qënë avokatja Eridiana Baxha e cila ka paditur portalin që ka botuar lajmin e pavërtete.
Pas shumë seancave gjyqësore shpallet vendimi mbi pafajsinë e saj sëbashku me një dëmshperblim moral dhe psikologjik për paditësen. '
Ky është një tjetër rast që drejtësia triumfon,mjafton të kesh vullnetin ose këmbëguljen për ta arritur.


Powered by Blogger.