FOTO NË BRENDËSI/ Prezantuesja shqiptare bëhet nënë për herë të parë


IMG_0500
Prezantuesja simpatike shqiptare Iva Mera është bërë nënë për herë të parë. Ajo është bekuar me një djalë. Ndërsa babai i saj, aktori i mirënjohur i humorit Behar Mera, provoi gëzimin e të qënit gjysh. Nëna e re dhe bebushi i saj janë në gjendje shumë të mirë ndërsa kanë realizuar edhe foton e parë si familje. Këtë pozë kaq të bukur të tri duarve bashkë që u kemi sjellë më poshtë. Urime!
Powered by Blogger.