Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Dieta më e kërkuar e 2017-ës. Minus 7 kg në 7 ditëRregulli kryesor i dietës është ndarja e rreptë e produkteve ushqimore gjatë një jave.
Ditën e parë të dietës duhet të hani vetëm fruta, por vetëm ato me bazë ujin. Kështu, bananet janë rrepëtëisht të ndaluara dhe më të rekomanduara janë shalqiri dhe pjepri.
Ditën e dytë duhet të hani vetëm perime të ziera apo të pjekura. Frutat janë të ndaluara.
Fillojeni ditën me patate të pjekura në mënyrë që të rifitoni karbohidrate. Ditën e tretë kombinoni frutat me perimet, por shmangni patatet dhe bananet.
Në ditën e katërt lejohet të hani fruta, perime dhe qumësht ( jo më shumë se 2 banane në ditë.)
Në ditën e pestë hani mish viçi, pule ose peshk me patate të pjekura. Gjatë kësaj dite
rekomandohet të pini 10 deri në 12 gota ujë.
Në ditën e gjashtë konsumoni mish viçi me perime.
Niseni ditën e 7 me oriz integral dhe një gotë lëng frutash. Në pjesën tjetër të ditës mund
të hani sa më shumë fruta dhe perime.

Keshilla