Besoj se te gjithe e mbani mend antagonisten simpatike te serialit Bidaai Sonjen? Epo Sonja do
te na shoqeroje edhe ne filmin "Si ta quaj kete dashuri" ,ku edhe ketu do te kete nje rol te keq.
Emri i saj eshte Madhura Naik,eshte 30 vjec dhe nje modele dhe aktore mjaft e suksesshme.Po ju paraqesim disa nga fotografite e saj me poshte: