TË TJERA JA PËRSE MUNGOI BABAI I GETIT NË DASMËN E TIJ


I pamë të gjithë në dasmën e Getit dhe Marines. Pamë miq, shokë, kolegë, figura publike’
Në dasmën me 300 të ftuar natyrisht që kishte edhe familjar të çiftit, të cilët u argëtuan pa fundësisht në gëzimin e përbashkët.
Në dasmë shkëlqyen edhe e ëma e Marines dhe ajo e Getit, që morën mjaftë vëmendje nga të pranishmit, por edhe mediat prezente, shkruan “Kosovarja”.
Ishin të gjithë, por askund nuk u pa babai i Getoar Selimit.
Të kujtojmë që prindërit e Getit janë të divorcuar prej vitesh dhe Getoari bashkë me të vëllain kanë jetuar me nënën e tyre.
Powered by Blogger.