"Si ta quaj kete Dashuri" Te henen do te ndiqni👇 Sherbetori merr ne telefon Kushin.....


Te henen do te ndiqni👇
Sherbetori merr ne telefon Kushin dhe i thote qe ai nuk do vije.Kushi merzitet por Arnav merr vendin e sherbetorit.Kushi habitet nga sjellja e Arnavit.Sham merr ne telefon Anxhaline pet te pare se si shkon plani i tij.Anxhali i thote se po kthehet.Sham buzqesh qe plani i tij po ecen mire.
Kushi i jep Pajalit nje dhurate dhe Pajal emocionohet.Familja Gupta arrin ne shtepine Raizada dhe Arnav i buzqesh Kushit.Sham i sheh keto.
Kur gjyshja i thote Pajalit se tani ajo nuk do largohet me nga kjo shtepi Kushi fillon duke qare.Arnavi e qeteson dhe i kerkon te flasin.Ai ec perpara dhe Kushi ece nga mbrapa.Sham vjen dhe i nderpret duke thene se Akash e kerkon.Arnav largohet dhe Sham perpiqet te flas me Kushin por ajo e injoron.Kushi flet me Pajalin dhe ajo thote qe duhet te ike sepse Arnav don te flase me te.Pajal e pyet se per cfar do flasin por Kushi thote se nuk din.
Sham praktikon reagimin e tij kur te marr vesh qe Anxhali ka "vdekur".Gjyshja flet ne telefon me Anxhalin dhe degjon momentin kur makina e saj devijon nga rruga por nuk kupton se cfar ndodhi.Sham i cili i degjon gezohet.Arnav dhe Kushi takohen per te folur por prape i nderpresin dhe Arnav vendos qe nuk esht vendi dhe momenti i duhur per t'i propozuar.
Nderkoh halla inkurajon Pajalin e cila esht e merzitur duke i thene qe te harroje dasmen e pare.Gjyshja esht ne ankth per Anxhaline e cila esht vonuar.Kushi shkon ne dhome duke menduar per Arnavin dhe aty sheh nje mesazh ne pasqyre ku shkruan " Kushi takohemi ne terace".Kushi buzqesh duke menduar se e ka shkruajtur Arnavi.Nderkoh Arnav zbret posht eper te folur me Gjyshen dhe ajo e lajmeron qe Anxhali nuk ka ardh.Arnav merr ne telefon policine dhe merr vesh qe Anxhali pesoi aksident por nuk dihet nese esht gjalle ose jo.Gjyshja shperthen ne lot ndersa Arnav esht gati te largohet por aty ne dere shfaqet Anxhali e plagosur 
Powered by Blogger.