"Si Ta Quaj Kete Dashuri" Sot Do te Ndiqni Manorama fyen Madumatin për dhuratën e sjellë për Anxhalin: një pjatë argjendi për ritualet fetare. Sidoqoftë Akash përpiqet të qetësojë situatën.


Manorama fyen Madumatin për dhuratën e sjellë për Anxhalin: një pjatë argjendi për ritualet fetare.
Sidoqoftë Akash përpiqet të qetësojë situatën.
Paial shqetësohet se Manorama nuk e pëlqen atë, por Kushi i jep siguri.
Shiam ka fshehur një akrep helmues në një kuti ëmbëlsirash për të vrarë Anxhalin.
A do të rezultojë i suksesshëm plani i tij?
Shiam kërkon për kutinë e ëmbëlsirave në të cilin ka fshehur akrepin e helmuar.
Paial uron Manoramën, por ajo e injoron.
Madumati dhe Kushi sjellin materialet e nevojshme për garën e kërcimit.
Anxhali dhe Shiam prezantojnë garën. Nanda Kishore dhe Nani fillojnë garën.
Pas performancës së Nanit, Kushi përpiqet të rritë besimin e Madumatit.
JU LUTEM KLIKONI MBI REKLAMA QE TE KEMI SA ME SHUME INFO RRETH SERIALIT  NE VAZHDIM SHIKO KANALET SHQIPTARE FALAS ME INTERNET KLIKO LINK ---> WWW.ALBTVHD.COM
Powered by Blogger.