""Si Ta Quaj Kete Dashuri " Sham shkon tek Anxhali duke i thene asaj se nuk duhet ta pranojn Ja Cfare do te ndodhe Neser

Image may contain: 1 person, standing

Sham shkon tek Anxhali duke i thene asaj se nuk duhet ta pranojn aq lehte martesen e Kushit dhe Arnav,ata nuk duhet ta mbeshtesin.Anxhali I kerkon Shamit te shkoj te mbledh te gjithe antaret e familjes sepse ajo ka mar nje vendim ne lidhje me martesen e tyre.Anxhali I thot Kushit te vishet sepse martesa e tyre do behet sipas te gjitha zakoneve ne shtepine e tyre.Mbaron martesa nderkoh Anxhali i kerkon Arnavit ta mar Kushin ne krahe, nderkoh kur e mer ne krah ai as qe ia hedh syt Kushit.Nderkoh Anxhali i kerkon Shamit te shkojn te dekorojn dhomen e gjumit te Arnavit.Ai e zbukuron gjithe inat,aty vjen kushi me Arnavin.Anxhali me Shamin ikin.Sham eshte shume i nxehur.Gjithashtu Arnav I inatosur e kap Kushin prej krahu dhe e nxjerr te flej jashte ne pishine.Ai qan nderkoh qe shikon Kushin duke u dridhur nga i ftohti.Ai e shkaterron dhomen gjithe inat.Ne mengjes Anxhali vjen ti sjell Kushit nje sari, Arnav ngrihet menjeher i therret Kushit por ajo nuk ndjen,shkon e merr ne krah aty Kushi permendet pastrojn dhomen dhe i hapin deren Anxhalis. Kushi zbret poshte ne sallon ku asnje nuk I flet madje as Pajali e cila eshte shume e merzitur me Kushin.As gjyshja nuk i flet.Anxhali mer Kushin ne dhomen e Arnavit aty i thote qe ajo te hiqet e lumtur ne sy te gjithe familjes.Anxhali con Kushin ne kuzhine aty vjen Manorama ku nuk e humbet rastin qe te tallet me Kushin .Kushi eshte shume e lenduar sepse te gjithe e refuzojn ti flasin dhe kerkon gjithashtu pergjigjen se perse Arnav e beri kete.
Powered by Blogger.