"SI TA QUAJ KETE DASHURI" Pajal dhe Kushi ndodhen ende ne kuzhine,ato vazhdojn te debatojne me Ja cfare do te ndodhe NESER

Fotografia e Si ta quaj kete dashuri? - Tv Klan

Pajal dhe Kushi ndodhen ende ne kuzhine,ato vazhdojn te debatojne me njera tjetren.Si Pajal dhe Kushi jane te dyja te lenduara.Halla vjen per te mar Pajalin per ritualin qe do te behet ne familjen Gupta,ajo ka harruar se edhe Kushi ndodhet ne kete shtepi.Kushi vjen aty dhe shikon hallen ajo e therret gjithe gezim.Dhe menjeher shkon ne dhomen e saj per per tu pergatitur.Halla mer Pajalin dhe iken, Pajali merzitet per Kushin.Kushi zbret poshte dhe shikon qe halla me motren kan ikur nuk e priten.Ajo qan dhe shkon ne dhomen e saj.Anxhali shkon tek Arnav dhe i thote qe ta mar Kushin dhe ta coj ne familjen Gupta.Arnav pranon hipin ne makine.Arnav i jep makines si I cmendur.Kushi lendohet sepse njeri nga byrzylyket e saj u the.Ai i thote Kushit te dal nga makina dhe te shkoj ne shtepi.Kushi iken.Arnav gjen copat e byrzylykut te thyer ne making,ai kujton momentin kur i dhuroi Kushit byrzylyket.Me pas ai I mer copat e thyera dhe i hedh me inat nga dritarja dhe iken.Kushi duke ecur per ne shtepi disa zonja fqinje e pyesin nese te dyja motrat u martuan ne nje shtepi.Ajo u thot po atyreve ,ato japin bekimet dhe largohen.Kushi hyn ne familjen Gupta.Shashi gezohet kur e sheh ate,ndersa Garima nuk eshte aq e lumtur ta shoh atje per shkak te presionit shoqeror njerzit jan duke pare nga jashte ndaj dhe Garima e lejon Kushin te futet brenda.Halla e sheh dhe e pyet se perse erdhi.Kushi mban ne dore dhuratat qe bleu per ta.Kushi pyet Shashin nese ai e kujton ate dhe te dy prej tyre i ndon nje moment emocional ,ajo tregon se i kujton te gjithe.Kushi shkon i kerkon falje Garimes, halla i thote nuk te falim vetem se degjuan biseda te hidhura nga Manorama.Ato I bertasin Kushit dhe i thone se kjo qe beri nuk harrohet.Halla i thote te mare burrin e saj ne telefon qe te largohet qe aty.Kushi mer telefonin dhe i thote do te shkoj ne tempull dhe qe aty do mar Arnavin.Arnav nuk perqendrohet ne punen e tij pasi Pajal e mer ne telefon dhe i thote qe Kushi ka nje ore qe ka ikur,ajo ishte e shqetesuar sepse halla dhe Garima e qortuan shume.Anxhali vjen aty dhe e pyet nese cdo gje shkon mire me Kushin ai i thot po dhe do dal se ka nje pune.Ajo I thot se edhe Akash po shkon,por ai se mer Akashin dhe i thote Anxhalis se ka pune urgjente.Arnav eshte i brengosur per Kushin nderkoh qe e kerkon.Ai nuk e ka mendjen dhe nuk po mundet ta gjej.Ai e mer ne tel por Kushi nuk e hap.Ajoeshte ulur ne dysheme ne tempull dhe qan.Arnav shkon ne tempull ndalon makinen dhe e shikon Kushin.Ai ecen drejt saj,ajo e shikon ngrihet me vrap dhe fshehet mes njerezve qe mos ta gjej Arnav 
Powered by Blogger.