"Si ta Quaj kete Dashuri?" Neser do te ndiqni:Anxhali e pyet Kushit perse nuk i pelqejn byzylyket ...


Anxhali e pyet Kushit perse nuk i pelqejn byzylyket dhe Kushi gjen justifikime.Arnav nxehet.Anxhali dergon Kushin ne pishine dhe Arnav e ndjek.Ai pyet Kushin perse ka veshur byzylyket nese nuk i pelqejn.Kushi e sfidon dhe i thote qe te pranoi se ai bleu byzylyket.Familja Gupta largohet.Arnav dhe Kushi mendojn ato qe ndodhen gjat dites.Diten tjeter Arnav dergon rrobat e nuses,per te gjet nje menyre te shohe Kushin.Halla behet merak se vonojn rrobat e Pajalit por ate mimute vjen Arnavi me rrobat.Gara e fton brenda per nje çaj.
Ai kerkon per Kushin por degjon Garimen duke thene Kushi esht jasht duke organizuar ushqimet e dasmes.Arnav del jasht dhe shikon Kushin e cila po shkon verdall.Kushi kthehet dhe te dy nuk ia ndajne syt njeri tjetrit.Nderkoh Sham planifikon qe te prese frenat e makines me te cilen udheton Anxhali.Sherbetori merr ne telefon Kushin dhe i thote qe ai nuk do vije.Kushi merzitet por Arnav merr vendin e sherbetorit.Kushi habitet nga sjellja e Arnavit.Me pas kur familja Gupta shkon ne shtepine Raizada Kushi kerkon per Arnavin.Gjyshja i thote Kushit te zgjedhe nje sari.Aty ndodhen dy sari nje roz dhe nje te verdh.Nk i thote te marre te verdhin ndersa Arnav i cili shtiret se po flet ne telefon i thote Kushit qe te marre te parin.Kushi esht ne dileme dhe pastaj Arnav i thote te marr te dyja nese i pelqejn.Sham merr ne telefon Anxhaline pet te pare se si shkon plani i tij.Anxhali i thote se po kthehet.Sham buzqesh qe plani i tij po ece mire.
Powered by Blogger.