"SI TA QUAJ KETE DASHURI" Kushi dhe Pajal jane te dyja ne tryezen e ngrenies,tel i Pajalit bie ja cfare do te ndodhe NESER

Image may contain: 1 person, standing

Kushi dhe Pajal jane te dyja ne tryezen e ngrenies,tel i Pajalit bie Garima e mer ajo pyet Pajalin se si eshte dhe se si po sillet Manorama me te,ne kete moment, Pajal i thot qe cdo gje shkon mire,Kushi shikon Pajalin me syt plot lot dhe i kerkon tel te flas me Garimen.Kushi i therret Mami per momenti Garima gezohet por pastaj kujton cfare beri Kushi dhe ia mbyll tell.Kushi qan, Pajal eshte gati ti vendos doren mbi shpatulla,por aty vjen Manorama duke i thene se pse ajo eshte duke qare pasi ajo u martua.Arnav I shikon te gjitha dhe preket nga dhimbja qe po heq Kushi nga fjalet e manorames.Manorama i thote Kushit se asnje nuk do ta haj ushqimin qe ka gatuar ajo gjithashtu do tregoj per doren e djegur dhe do thoj qe as per te gatuar nuk di.Arnav,i cili duke degjuar keto iken i inatosur sepse I dhimbset Kushi por ne moment i kujtohet dhe skena me Shamin mer xhaketen e tij dhe e hedh poshte ne dysheme dhe ecen drejt pishines.Aty vjen dhe Kushi ku debatojn prap.Arnav I thot Kushit se e beri kete sepse e urren Kushin.Kushi I tregon atij se edhe ajo e urren ate.Anxhali i kerkon Arnavit mos te fshehet nga ajo.Arnav perpiqet ti shmanget situates se tensionuar.Kushi eshte duke u ber gati duke veshur sarin asaj i griset tek menget.Ajo nuk ka sari tjeter dhe shkon te vesh kemishen e Arnavit sa te qep sarin.Manorama shkon ne dhomen e Arnavit dhe shikon tek pishina ne dysheme batanije te shtruar,ajo vendos te hetoj.Kushi degjon Arnavin qe vjen dhe fshihet pas perdes.Ai e gjen ate dhe eshte gati ti bertas per kemishen qe ka mar pa leje,por sheh Manoramen duke i spiunuar me dylbi,keshtu qe ai i flet Kushit me butesi dhe me pas e ndihmon qe ta vesh kemishen si duhet.Arnav shikon se kemisha e tij eshte grisur por nuk mund ti bertas dot Kushit sepse Manorama ende i ruan.Por sa iken Manorama Arnav i bertet Kushit dhe i thote mos ti vesh me rrobat e tij.Ne familjen Raizada ka fest per martesen e Pajal dhe Akash.Te ftuarit flasin per Pajalin dhe Manorama pyet Anxhalin se ku eshte Kushi dhe se ajo eshte vone, Kushi vjen dhe te ftuarit pyesin se kush eshte.E verteta u zbulua tashme qe Kushi eshte gruaja e Arnavit dhe te ftuarit filluan te flasin keq por Arnavi ua ben te qart te gjitheve se nuk do te toleroj asnje te flas keq.Manorama e ben te qart se Kushi nuk do mar asnje dhurat ,sepse te gjitha talljet qe moren ishin fal saj.Anxhali perpiqet ti qetesoj duke i thene qe nuk ka faj vetem Kushi por edhe Arnav.Edhe gjyshja pajtohet me kete gje.Gjyshja qorton Arnavin se nuk duhej te kishte folur ne ate menyre te vrazhde te ftuareve.Arnav thot se Kushi eshte gruaja e tij dhe nusja e shtepise.Dhe nuk do te toleroj asnje te flas keq per antaret e familjes se tij.Nese prap do te ndodh kjo perseri ne te ardhmen,ai perseri do te sillet ne kete menyre.

Powered by Blogger.