"Si ta quaj kete dashuri" Khushi ndalon Pajalin ja cfare ndodh te henen...Episodi fillon me Manoramen e cila habitet kur shikon Khushin te lagur,Khushi futet brenda.Khushi shkon ne dhomen e saj dhe ndryshon rrobat.Khushi ulet dhe aty vjen nje punonjes i Arnav dhe i jep asaj dy dhurata, nje per hallen nje per Khushin.
Arnav i thote Khushit nese flet do ja dorezoj letrat e divorcit Akashit dhe Pjalit.Khushi deshiron te takoje Akashin urgjent.Arnav pengon takimin e Akashit dhe Khushit.Arnav i thote Khushit qe duhet te jete ne shtepi shpejt ose do i jape Pajalit letrat e divorcit.Khushi eshte duke qare, ajo mbledh veten dhe shkon ne shtepi.Aty gjen Arnavin qe po i  jep letrat Pajalit dhe e ndalon.Me pas Arnav nuk ia jep letrat e divorcit Khushit.Khushi ja merr nga dora dhe i betohet qe do te hidhet ne pishine bashke me letrat.Khushi po bie dhe Arnavi e mban.Letrat bien ne pishine.Manorama vazhdon me sfidat e saj per Pajalin te cilat ajo i kalon pa sukses.
Khushi ndihet e lumtur kur i sheh letrat të shkatërruara. Arnav i thotë asaj se mund të marrë letrat e bëra përsëri dhe t'i nënshkruajë ato duke fshirë kështu buzëqeshjen e saj përsëri. Ai paralajmëron të bëjë gjithçka që ai thotë për 6 muaj.
Powered by Blogger.