"SI TA QUAJ KETE DASHRI' Anxhali ne fillim kur shikon shkronjen A ne doren e Kushit habitet Ja cdo te ndodhe neser


Anxhali ne fillim kur shikon shkronjen A ne doren e Kushit habitet por ne kete moment ajo shikon Kushin dhe Arnavin qe shkembejn shikime me njeri tjetrin.Aty ajo ndihet shume e lumtur.Halla e dergon Kushin ne shtepine Raizada per te cuar kostumin e Akashit.Kushi filtron me Nanda Kishore per te ber xheloz Arnavin.Kushi me Nanda Kishore shkojn per te zgjedhur byrzylyket,aty vjen dhe Arnav i cili ben sikur flet ne tel qe te degjoj Kushin dhe Nanda Kishore qe flasin.Kushit I bien byrzylyket ne tok,ajo ulet ti mari ne kete moment Nanda Kishore shikon kurrizin e Kushit.Arnav ngrihet me inat dhe i leshon floket Kushit qe te mbuloj kurrizin e saj.Ajo ngrihet me inat dhe i thot cfare ben dhe nuk ka te drejt.Kushi iken tek pishina aty esht Anxhali, gjyshja dhe Manorama.Gjyshja e therret Kushin i thot te vij ti lidh sarin sepse I eshte zgjidhur.Ajo kujton momentin kur Arnav i zgjidh floket.Aty vjen dhe Arnav i cili shikon gjyshen qe po i lidh sarin Kushit,ajo i buzqesh Arnavit.Anxhali pyet Kushin nese I pelqejne zbukurimet qe ajo ka ber per Akashin dhe Pajalin.Kushi gezohet dhe I falenderon.Ajo puth Anxhalin puth gjyshen,Manoramen dhe harron puth dhe Arnavin pa dashje (hahahah me lot😂). Kushi iken e turperuar.Gjyshja dhe Anxhali qeshin dhe bejn plan ti afrojn me njeri tjetrin.Ato bejn sikur pelqejne qe Kushi shkon me Nanda Kishore per ta ber Arnavin xheloz.Shashi bekon Pajalin me doren e tij te paralizuar dhe e gjith familja habitet.Sa me shume like nese u pelqen,😃
Powered by Blogger.