Gatime Tradicionale Shqiptare

Gatime Tradicionale Shqiptare

Keshilla

Loading...

Shfaqet sërish Fjorentina, por nuk do ta njihni pas transformimit të funditIMG_9379

Ish-banorja e ‘Big Brother’, Fjorentina, prej ditësh ka vendosur të qëndrojë larg vëmendjes mediatike, duke mbyllur të gjithë rrjetet sociale. Por në një foto të postuar nga Sidrita, kuptohet se Fjorentina ka ndryshuar ‘look’ dhe është transformuar krejtësisht. Edhe ky ndryshim i rri më së miri ish-banores
                                .

Keshilla